BigHome Residence

Despre proiect

BigHome Residence – complex rezidențial de apartamente sector 3 și garsoniere sector 3 – s-a născut din dorința de a de a construi locuințe durabile, cu finisaje atent realizate, materiale de calitate și un design plăcut, oferind totodată liniștea de care cu toții avem nevoie când ajungem acasă. Totul la un preț rezonabil, și într-un loc accesibil tututor, atât cu automobilul personal, cât și cu transportul public.

Astfel, am ajuns să turnăm prima fundație a BigHome Residence în zona de Est a Bucureștiului la 10 minute de mers, pe jos, de mijloacele de transport în comun și metrou, și maximum 25 de centrul orașului.

Iar liniștea pe care o vei regăsi în BigHome Residence nu se datorează doar amplasării complexului. Toate blocurile noastre au un regim mic de înălțime, de P+3, pentru a evita supraaglomerarea, agitația și gălăgia în exces. În plus, datorită înălțimii mici, a proiectării și a materialelor utilizate, construcțiile din BigHome Residence – complex rezidențial de apartamente IOR și garsoniere IOR – rezistă la cutremure cu magnitudinea de 9 grade pe scara Richter.

Locuințe predate la cheie. Ce variante de alegere ai?

Blocurile din BigHome Residence sunt proiectate astfel încât apartamentele de la parter să beneficieze de spațiu verde, iar cele de la etajele 1, 2 și 3 terasă deschisă. Oricare dintre ele, însă, are o înălțime a camerelor de 2.7 metri, pentru ca tu să ai un sentiment de spațiu și de libertate.

Dotări premium pentru viitoarea ta casă

 La BigHome Residence – complex rezidențial de apartamente sector 3 și garsoniere sector 3 – punem accentul pe finisajele și dotările premium ale locuințelor. Astfel, fiecare dintre ele are:
– gresie porțelanată
– faianță porțelanată
– parchet
– obiecte sanitare premium (WC Gala, cadă Belform, baterii Grohe)
– centrală termică Immergas
– uși interioare din lemn furniruite
– termopane Salamander (7 camere, 3 foi de geam) de culoare nuc, feronerie Roto
– ușă intrare lemn masiv
– sistem de alimentare cu apă
– instalații electrice
– instalație gaz
– conexiune internet, telefonie și cablu TV

Locuințe cu eficiență termică ridicată

Fie că este vară sau iarnă, clădirile din BigHome Residence – complex rezidențial de apartamente sector 3 și garsoniere sector 3 – sunt construite din cărămidă Porotherm de 30 de centimentri, izolate cu polistiren expandat de 10 centimetri și densitatea de 80, împreună cu tencuială decorativă de 2.5 centimetri. În plus, ferestrele au 3 foi de geam, pentru a susține și menține performanțele termice. Totul pentru ca tu să ai un confort sporit și facturi cât mai mici de plătit.

Despre zonă:

Am construit BigHome Residence – complex rezidențial de apartamente sector 3 și garsoniere sector 3 – într-o zonă liniștită, dar am avut totodată în vedere ca tu să ajungi repede oriunde ai nevoie, fie cu automobilul personal, fie cu transportul public. Astfel, în doar 10 minute, ajungi la:
– metroul Nicolae Grigorescu (conexiune M1,M3)
– autobuz, troleibuz, tramvai – piața Nicolae Grigorescu, Trapezului
– grădinița, școală, parcul IOR, supermarket-uri

Loading map...

Loading

Date contact

Adresa: Strada Marului, nr. 119, Sector 3, Bucuresti
Email: office@bighome.ro
Telefon: +40 723.669.822