BigHome Residence

Apartament 3 camere

Bloc 3, tip 1

Pret: 88.000 €

Suprafețe utile:

 

Suprafață totală

71 mp

Living

22.7 mp

Dormitor 1

13 mp

Dormitor 2

10 mp

Bucătărie

6.5 mp

Hol

9 mp

Baie

5 mp

Balcon

5 mp

Gresie și faianță porțelanate

Parchet

Sanitare Gala, Belform, Grohe

Centrală termică Immergas

Uși din lemn furnir

Termopane Salamander

Despre apartament

Un apartament care să îți ofere tot confortul și spațiul necesar de mișcare, pentru ca tu să te bucuri încă de la început de locul căruia îi spui „acasă”.
Cu pereții exteriori construiți din cărămidă Porotherm de 30 cm și termoizolație realizată din polistiren expandat de 10 cm, apartamentul tău va fi locul ideal unde tu şi familia ta vă veţi regăsi liniştea şi vă veţi bucura de momente de relaxare, în fiecare zi.
Te invităm la o vizionare pentru a te convinge și tu de beneficiile pe care BigHome Residence ţi le oferă!

Adresa: Strada Marului, nr. 119, Sector 3, Bucuresti
Email: office@bighome.ro
Telefon: +40 723.669.822

Solicit mai multe detalii!


Confort și liniște

Cauți un apartament Titan sau sectorul 3? Știm cât de important este pentru tine să te bucuri de confort, intimitate și liniște, așa că te invităm să fii vecinul nostru sectorul 3, într-un complex rezidențial diferit, P+3, construit cu materiale premium, și să te bucuri de:

Liniște cum ți-ai dorit mereu să ai când ajungi acasă
Verdeață
Unul dintre cele mai reduse grade de poluare din București
Curățenie
Zonă aerisită, cu case alături, nu blocuri

Shopping

Shopping-ul, indiferent de natura lui, este un aspect important și nelipsit din viețile noastre, motiv pentru care am construit viitoarea ta casă în proximitatea:

Auchan Titan;
Billa;
Mega Image;
Profi;
Dedeman;
Iris Shopping Center;
ParkLake Shopping Center;
Piața Salajan

Transport public și relaxare

Acces rapid la transportul public. Într-un oraș din ce în ce mai aglomerat, apropierea de stații pentru transportul în comun este importantă în a facilita utilizarea acestuia. De aceea, BigHome este construit la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de:

metroul Nicolae Grigorescu (M1,M3), autobuzul: 101, autobuzul: 102, autobuzul: 311, tramvaiul: 23, tramvaiul: 27

La doi pași de natură. BigHome are patru parcuri importante ale Bucureștiului, la 10 minute distanță:

Parcul IOR, parcul Cara, parcul Titanii, delta Văcărești

Materiale de calitate

BigHome – complex rezidențial de garsoniere și apartamente în sector 3 – îți oferă locuințe predate la cheie, ce au băi gata echipate cu materiale sanitare premium, de la producători de renume la nivel mondial.
Apartamentele de la etajele 1,2 și 3 sunt dotate și cu terasă închisă, iar cele de la parter beneficiază de spațiu verde.

Gresie porțelanată, faianță porțelanată, parchet de calitate, obiecte sanitare premium în baie (WC Gala, cada Belform, baterii Grohe), centrală termică Immergas,uși din lemn furniruite, geamuri termopan Salamander (geamuri cu 3 straturi, de culoare nuc, cu feronerie Roto), conexiune internet, telefonie și cablu TV, contorizare independentă a apei și gazelor pentru fiecare apartament, izolație termica polistiren (10 cm cu densitate 80) – pentru eficiență termică, confort și facturi mici la gaze și electricitate. Tencuială decorativă de 2.5cm la exterior, rezistență la cutremure de 9 grade, camere inalte, uși interioare mari (1m x 2m), geamuri mari – pentru ca tu să te bucuri de cât mai multă lumină naturală

Loading map...

Loading